Ексклузивно! ГОРЕЩ КОМЕНТАР! Иван Таков за избора на шеф на СОС: Няма сглобка! Не очаквам изключвания от НС на БСП! (ВИДЕО)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ekskluzivno-goresht-komentar-ivan-takov-za-izbora-na-shef-na-sos-nyama-sglobka-ne-ochakvam-izklyuchvaniya-ot-ns-na-bsp-video/127023 Crimes.bg
Ексклузивно! ГОРЕЩ КОМЕНТАР! Иван Таков за избора на шеф на СОС: Няма сглобка! Не очаквам изключвания от НС на БСП! (ВИДЕО)

“Да, ние имаме решение от вчера на колективния орган на Градския съвет да намерим решение при по-широк консенсус. От всички тук днес чухме, че са склонни да търсим и да намерим решение. Всички са склонни да намерим решение за максимум шест месеца, а именно до юли месец, за да заработи най-накрая Общинския съвет”. Това заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, общинският съветник от БСП Иван Таков.

 

По думите на Таков това е било наложително, защото СОС не работи вече три месеца. 

  •  

"Градът е в аварийно състояние. Видно е през последните месеци, че най-голямата група не може да намери такова решение. И най-накрая да започнем да си говорим в комисиите, в залата, а не да обясняваме, че не работи Общинският съвет и защо има толкова натрупани проблеми", каза още той. 

 

Лидерът на столичните социалисти също подчерта, че е важно да се знае, че няма никакво съглашателство.

 

"Няма никакви сглобки, коалиции и (не)коалиции. Ние имаме ясно решение на нашите колективни органи, взели сме си решение на групата. Не е лесно това решение - изключително трудно е предвид всичко, което се случи в последните месеци. Но ние имаме и отговорност към града и към гражданите на този град", добави той.

 

Какво още каза Таков, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.