ДНК паспортизацията на хора вече започна! (още разкрития)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/dnk-pasportizaciyata-na-hora-veche-zapochna-oshte-razkritiya/39463 Crimes.bg
ДНК паспортизацията на хора вече започна! (още разкрития)

 

Системата действа безотказно за проследяването на хората в реално време!

Това, от което се ужасяваше половината свят, вече е факт. А именно ДНК паспортизацията, даваща възможността да се проследява местоположението на всеки човек в реално време. Без отказ, без издънки, без фалове!

Оказва се, че в две китайски провинции и няколко африкански държави експериментално са изградени такива суперкомпютри. Достатъчно е да им се предостави ДНК на съответния индивид, за да попадне той в базата данни за проследяване.

Ако се питате как ще се сдобият с вашето ДНК - много просто! Необходимо е само да се намери повод, за да ви вземат проба от лигавицата на бузата, от носа или дори най-обикновен кръвен серум.

Въпросната ДНК мулекула излъчва слаба електромагнитна енергия - т.нар. биофотони, DNA fingerprint. Тя е силно специфична за всеки отделен човек и моментално може да се използва като проследяващ чип (tracking chip) от споменатите вече Суперкомпютри.

Припомняме, че президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за паспортизацията на руските граждани още през 2019-та година. А конституцията на страната беше променена така, че да затвърди държавата като единствен собственик на ДНК данните на гражданите.

Другите страни също усилено работят по ДНК паспортизацията като едни от тях са Исландия и Швеция, където са събрани вече пълните 100% от био-данните на гражданите. Те се съхраняват в електронен здравен регистър.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.