ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, СЪПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ДПС: ПРЕСТАНЕТЕ С УЛТИМАТУМИТЕ! БЪЛГАРИЯ Е ПО-ГОЛЯМА ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ВСЯКА ПАРТИЯ

https://crimes.bg/vodeshha-tema/delyan-peevski-sapredsedatel-na-pg-na-dps-prestanete-s-ultimatumite-balgariya-e-po-golyama-ot-interesite-na-vsyaka-partiya-3/120090 Crimes.bg
ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, СЪПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ДПС: ПРЕСТАНЕТЕ С УЛТИМАТУМИТЕ! БЪЛГАРИЯ Е ПО-ГОЛЯМА ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ВСЯКА ПАРТИЯ

Предизборната кампания се превърна в изпитание по зрелост за лидерите на управляващите партии. В последните дни Бойко Борисов, Кирил Петков и Атанас Атанасов се замерват през медиите с обвинения и ултиматуми. Неизменно въвличайки ДПС в безсмислените си разправии.

 

Настоявам лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да не използват ДПС в предизборните си кампании. Още повече, че зрелостта  и силата на една политическа партия е в способността й да търси и намира диалог и съгласие .

 

А ДПС е и ще остане партия на диалога.

 

Призовавам лидерите веднага да престанат с ултиматумите, защото неделя ще мине и трябва да седнат на една маса и да управляват заедно, в името на спокойствието и сигурността на хората.

 

Време е политическите лидери да осъзнаят, че политиката не е детска градина.

 

За страната ни е най-важно да бъде съхранена нейната евроатлантическа идентичност.

 

Нямаме право на отстъпление от това да има евроатлантическо правителство и го дължим на българските граждани.

 

И нека лидерите си припомнят, че България е по-голяма от интересите на всяка една партия.

 

Държавата може да бъде управлявана добре само в съгласие и ДПС допринася и ще продължи да дава приноса си  за този процес.

Източник: dps.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.