Борисов разкри единственият начин правителството да падне

https://crimes.bg/vodeshha-tema/borisov-razkri-edinstveniyat-nachin-pravitelstvoto-da-padne/118190 Crimes.bg
Борисов разкри единственият начин правителството да падне

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви как  може да падне правителството. Според него това може да стане единствено, ако една от двете партии, които го подкрепят, се оттегли. По думите му вотът на недоверие няма как да мине. Бившият премиер пресмята, че за да се случи това са необходими минимум 120 гласа, които опозицията трябва да си осигури. Партиите, които не подкрепят кабинета „Денков – Габриел“ - „Възраждане“, БСП и „Има такъв народ“ нямат толкова.

Проста математика е това, посочи Борисов. И се пошегува, че е учил висша математика и е изкарал отлична оценка.

Той отново припомни, че по времето на правителствата на ГЕРБ са се санирали много сгради в различни градове, а от три години насам то е спряно. Борисов не скри, че е очаквал хората да се възмутят от това и да поискат отговори защо практиката не продължава.

Експремиерът заяви още, че е имал информация какво точно иска всеки един от градоначалниците в страната. И определи трите години от края на последния мандат на партията му досега като пропуснато време.

 

 

Борисов заяви, че магистрала „Струма“ също не е довършена, а е оставена така, както е била през 2020 година. По думите му страната ни е била лидер на Балканите, но сега нещата са се влошили и вече чакаме на опашката.

Според лидера на ГЕРБ правителството е променило правилата за обществените поръчки, за да може да бъдат дадени на фирми, близки до „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Той е на мнение, че държавата каквото спечели, ще го дава за въоръжение. И недоумява как основна тема на обществото е станала дали жълтите павета са наредени правилно. И попита колко са ремонтите на ремонтите на законите, като посочи, че законодателството се пише от най-опитните юристи.

Борисов се оплаква още, че гражданите са били мачкани безпардонно през последните три години и не е имало населено място, към което да са насочени необходимите финансови средства.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.