Богьовеца от групата на Йоско - виновен за изчезването на сина на Венци Стефанов?

https://crimes.bg/vodeshha-tema/bogyoveca-ot-grupata-na-yosko-vinoven-za-izchezvaneto-na-sina-na-venci-stefanov/30365 Crimes.bg
Богьовеца от групата на Йоско - виновен за изчезването на сина на Венци Стефанов?

Ивайло Симеонов- Богьовеца, заловен заедно с групата на Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския  в сряда, е подозиран като похитител на сина на президента на ФК-Славия, съобщи „24 часа“.Богьовеца е смятан за дясна ръка на сочения за тартор на бандата за мокри поръчки Йоско.Синът на Венцислав Стефанов – Димитър, изчезна на 6 април 2007 година в столицата. Похитителите поискаха сумата от 1 милион лева от президента на „Славия“. Въпреки, че мъжът ги плати, повече не видя сина си.Според източници на „Пик“, цитирани от „24 часа“, след отвличането Богьовеца влязъл без маска при младежа. Когато похитеният видял лицето му, той се изплашил, че може да го издаде и решил да го ликвидира.6 години по-късно обаче няма доказателства за смъртта на Димитър Стефанов, тъй като тялото му не е открито. Според непотвърдена информация, обвиненията за отвличането на сина на Венцислав Стефанов са възникнали въз основа на разказ на самия обвиняем.По-късно Ивайло Симеонов се е отрекъл от думите си.Димитър Стефанов беше отвлечен на 6 април 2007 година пред хотел „Плиска“ на бул. „Цариградско шосе“ в столицата. До момента няма никаква информация за съдбата му след това.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.