Автопаркът на любовницата на Пламен Галев надхвърля 1 милион

Къдрокоската не е работила нито ден

https://crimes.bg/vodeshha-tema/avtoparkat-na-lyubovnicata-na-plamen-galev-nadhvarlya-1-milion/116657 Crimes.bg
Автопаркът на любовницата на Пламен Галев надхвърля 1 милион

Къдрокоската не е работила нито ден

Любовницата на Пламен Галев – Юлиана, има нова луксозна придобивка. Къдрокосата брюнетка се е обзавела с последен модел „Мерцедес“ S-класа за около 250 000 лева. Возилото е произведено в началото на 2023 година и държанката на мафиота е първият му собственик.

Колата е обзаведена с всички екстри и е решена в актуалния цвят шампанско. Тя е със задължителния номер 9922 и софийска регистрация.

 

В гаража си Юлиана Бельовска има огромен автопарк, а всяка от колите й е на стойност поне 150-200 бона. Смуглата красавица има лъскав син джип „Мерцедес“ G-класа за над 250 бона, до него стои паркирано спортно синьо „Порше Панамера“ за около 200 000 лв. Дългогодишната метреса на Галев се радва още на лимузина „Ауди А 8“ за поне 130 000 лева и „Ауди А 7“, а няколко по-скромни коли са дадени за шофиране на роднините й, както и на обслужващия персонал. С всички коли автопаркът й надхвърля 1 млн. лева.

 

Често всичките лимузини стоят паркирани пред панелен блок в дупнишкия квартал „Бистрица“, където Юлиана има апартамент над жилището на родителите си. входът е в рязък контраст със съседните – прилежно ремонтиран, пребоядисан, луксозен, с обособена караулка на дежурен пост, който денонощно следи за сигурността на брюнетката и семейството й. Именно пред блока тя паркира триумфално всичките си коли, а не в къщата, която построи преди около 2 години. Явно на Юлиана повече й харесва животът в панелния блок.

 

Новата й придобивка

Дупничанката никога не е работила – нещо, от което в нормална държава биха се поинтересували НАП например, които да я попитат откъде тогава са й доходите и как точно парите на издирвания от Интерпол Галев стигат до нея. Хубавицата се залюбва с Пламен още като ученичка и той я взима под опеката и издръжката си, независимо че е женен. Официалната съпруга се примирява с това обстоятелство.

 

Всички автомобили на къдравелката са купени с парите на бандита, който е издирван от Интерпол. Припомняме, че в началото на годината почина „братът” на Пламен – Ангел Христов – Геле. Той се прибра тайно в България и издъхна покосен от инфаркт в дома си в дупнишкото село Ресилово. Геле и Пламен напуснаха страната през 2011 г., след като бяха осъдени за организирана престъпна група. И до днес не е ясно как Ангел Христов е влязъл у нас. Върви слух, че е бил докаран в ковчег.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.