Антон Хекимян заби Васил Терзиев в земята! Кирил Петков не дал стотинка за София, Асен Василев искал по-скъп билет за рейса

По време на дебата по Nova племенникът на Петър Младенов беше тотално неподготвен, гневят се зрители

https://crimes.bg/vodeshha-tema/anton-hekimyan-zabi-vasil-terziev-v-zemyata-kiril-petkov-ne-dal-stotinka-za-sofiya-asen-vasilev-iskal-po-skap-bilet-za-reysa-3/118380 Crimes.bg
Антон Хекимян заби Васил Терзиев в земята! Кирил Петков не дал стотинка за София, Асен Василев искал по-скъп билет за рейса

По време на дебата по Nova племенникът на Петър Младенов беше тотално неподготвен, гневят се зрители

“Знаете ли колко пари даде Кирил Петков за подпомагане на София по време на ковид пандемията и какво предложи Асен Василев за градския транспорт?” С този въпрос кандидатът за кмет на столицата от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян се обърна към прекия си опонент Васил Терзиев в студиото на Nova тази сутрин.

 

Въпреки, че е не просто номинация, но и крупен спонсор на “Промяната”, племенникът на Петър Младенов се оказа напълно неподготвен и мълчеше объркано, защото най-вероятно си няма и най-бегла идея каква гавра си направиха партийните му шефове със софиянци по време на безпрецедентната здравна криза преди две години.

 

 

“Тъй като не отговорихте на този въпрос, аз ще Ви кажа. Нула лева е дал Кирил Петков за транспорта в София, а Асен Василев предложи цената на билета да бъде повишена!”, отвърна му Антон Хекимян, а зрителите обезумяха от гняв и негодувание. Но кандидатът на ГЕРБ-СДС не спря до тук и ребром попита Терзиев защо според него Петков и Василев са искали да навредят софиянци. “Искате да ударите Фандъкова и ГЕРБ по този начин, но всъщност гражданите са тези, които са потърпевши”, не скри разочарованието си той.

 

 

Поводът да зададе този въпрос към Васил Терзиев беше паралелът с британския премиер, който по време на пандемията е подпомогнал кмета на Лондон с 4 млрд. паунда за да преодолее английската столица кризата с горивата и електричеството.

 

“Четири милиарда паунда за Лондон срещу нула лева за София. Така ли ще управлявате?”, емоционално завърши речта си Антон Хекимян, а социалните мрежи прегряха с коментари, че кандидатът на ГЕРБ-СДС е бил истинският победител в дебата и най-достойният бъдещ кмет на столицата.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.