Антон Хекимян пред КРИБ: Образователната и научна инфраструктура на София ще ни изведе към бъдещето

Приоритет за бъдещия заместник кмет по финансовата част ще са привличането на инвестиции и работата с бизнеса, заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС

https://crimes.bg/vodeshha-tema/anton-hekimyan-pred-krib-obrazovatelnata-i-nauchna-infrastruktura-na-sofiya-shte-ni-izvede-kam-badeshteto-3/117900 Crimes.bg
Антон Хекимян пред КРИБ: Образователната и научна инфраструктура на София ще ни изведе към бъдещето

Приоритет за бъдещия заместник кмет по финансовата част ще са привличането на инвестиции и работата с бизнеса, заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС

Конструктивна и ползотворна среща с представителите на бизнеса проведе кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. Той бе приветстван от зам.-председателя на КРИБ Николай Вълканов. Според него кандидатът за кмет, издигнат от ГЕРБ-СДС е добър. “Познавам г-н Хекимян от много години. Листата за общински съветници също е много добра. Няма да е лесно, но за мен той има предимство. Това е мое лично мнение", добави Вълканов. 

 

“В мое лице и в лицето на кандидатите за общински съветници даваме гаранция за продължаване на доброто сътрудничество с КРИБ, което знам, че е било конструктивно и успешно през всичките тези години. То трябва да продължи, защото като най-голяма работодателска организация, Вие отговаряте за съдбите на много хора - 800 хиляди Ваши членове”, отвърна на свой ред Антон Хекимян.

 

Ние сме длъжни да се погрижим за тях като граждани преди всичко. За това част от нашите идеи, които искаме да развием в следващия мандат, са свързани именно с индустриалните зони, даде силна заявка той.

 

 

София трябва да бъде лидер в развойната дейност, на високите технологии, със сигурност и на екологичното производство. София е център на образователна и научна инфраструктура, която може да ни изведе към бъдещето.

Индустриалните зони, и особено тези на север, са изключително важни за развитието на града ни и инфраструктурата, която предстои да изградим, свързвайки ги със Северната тангента, увери бизнеса кандидата на ГЕРБ-СДС за кмет на София.

 

По думите му, район “Кремиковци” е истинско бижу не само за София като град, но и за всяка една европейска столица. Това е индустриален район, който трябва да бъде развит. “Сигурен съм, че скоро можем да очакваме там много голям инвеститор, който да трансформира облика на района и лицето на София като индустриален гигант”, прогнозира той.

 

 

Ще си позволя да перефразирам една известна мисъл: “Не можеш да си богат ако имаш бедни съседи”. София-град и София-област са едни от най-силно развитите региони в България, но ние трябва да помагаме на всички наши сателитни общини, които са наоколо, за да може те също да просперират, също да са силни, уверен е кандидатът на ГЕРБ.

 

Важен приоритет, на който Хекимян и екипът му ще заложат, е бъдещият заместник кмет на София по финансовата част да отговаря още по-силно за привличането на инвестиции и за работата с бизнеса.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.