Антон Хекимян: 6 нови училища и 37 детски градини ще бъдат изградени в София

https://crimes.bg/vodeshha-tema/anton-hekimyan-6-novi-uchilishta-i-37-detski-gradini-shte-badat-izgradeni-v-sofiya-3/117926 Crimes.bg
Антон Хекимян: 6 нови училища и 37 детски градини ще бъдат изградени в София

Фокусът през следващите четири години ще бъде работа в кварталите, облагородяването на такива площи, каза Хекимян.

Шест нови училища ще бъдат изградени в София през следващата година.

37 нови сгради пък трябва да бъдат завършени през следващите 4 години, за да може повече да не се говори за проблем с детските градини, гарантира кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Антон Хекимян. “Колкото и детски градини и училища да изградим, там трябва да има учители. Ние ги подкрепяме, каза още той”.

 

Хекимян, заедно с кандидатът на ГЕРБ за кмет на район “Възраждане” Савина Савова откриха облагородено пространство с паркинг. Те представиха визията си как трябва да изглеждат междублоковите пространства.

 

 

“800 междублокови пространства да могат да бъдат облагородени”, пое ангажимент Хекимян.

 

Кандидатът за кмет на София увери, че за да се намали запрашаването, трябва да има асфалтирани места за паркиране и да се удвоят парите за премахването на така наречените кални точки - общо 100 кални точки ще бъдат премахнати годишно, категоричен бе той.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.