Адвокат Величков затяга примката: Боби М. подкупвал съдии с крадени пари!

Гонзо, женчо ли си, или мъж? Като си тръгнал да ядеш хляб от Михайлов - яж и мълчи!, сподели още юристът, който е част от екипа на Бербатов

https://crimes.bg/vodeshha-tema/advokat-velichkov-zatyaga-primkata-bobi-m-podkupval-sadii-s-kradeni-pari/121065 Crimes.bg
Адвокат Величков затяга примката: Боби М. подкупвал съдии с крадени пари!

Гонзо, женчо ли си, или мъж? Като си тръгнал да ядеш хляб от Михайлов - яж и мълчи!, сподели още юристът, който е част от екипа на Бербатов

Възелът около Борислав Михайлов и сие започна да се затяга с всяка изминала минута. На повърхността изплува поредната скандална информация, свързана с БФС и президентът Боби М.

Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, направи скандални разкрития свързани с техническия директор на БФС Георги Иванов и взаимоотношенията във футболната централа.

Той публикува коментар във Фейсбук, в който разказва случка от лятото на 2022 г., когато е пътувал в един самолет с Георги Иванов и случайно синът му е чул разговор на Гонзо с друг човек.

Ето какво написа Величков (без редакторска намеса):

"2022 лятото. Летя със сина си от Лос Анжелес за София през Амстердам. В Амстердам в самолета се качва Гонзо с някакво момче с анцуг и лаптоп на рамо. Отива назад в самолета и сяда непосредствено пред сина ми. Някъде след час сина ми идва отпред при мен и ме пита кой е този който стои точно пред него визирайки Гонзо.

Разказва ми какво коментира Гонзо с момчето с анцуга. Обяснявал как Михайлов крадял от БФС, как подкупвал съдии и прокурори с откраднатите от БФС пари.

Как Михайлов бил на почивка в Созопол в скъп хотел и после донесъл в БФС и отчел фактурата от хотела на която пишело Лагер на футболисти в Созопол.

Гонзо, женчо ли си, или мъж? Като си тръгнал да ядеш хляб от Михайлов яж и мълчи. Стига се прави на принципен само под сурдинка. Плямпаш зад гърба на Михайлов, а иначе си траеш. Това те прави съучастник. Заедно с Бобо сте в кюпа.

И не, няма да ви кажа дали 19-годишния ми син е записал с телефона си разговора на Гонзо с момчето с анцуга и лаптоп на рамо".

Източник: lupa.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.