Забрана от Елизабет Втора трови живота на Кейт Мидълтън

https://crimes.bg/po-sveta/zabrana-ot-elizabet-vtora-trovi-zhivota-na-keyt-midaltan/42717 Crimes.bg
Забрана от Елизабет Втора трови живота на Кейт Мидълтън

 

Животът й в двореца съвсем не е лесен

Голяма част от малките момиченца си мечтаят да станат принцеси, но дали животът им е като приказка, както изглежда отстрани…

 

Е, тук е мястото да споменем, че животът в двореца не е никак лесен.

 

Не може да се отрече, че Кейт Мидълтън е сред малцината, успели да сбъднат детската си мечта да стане принцеса, но на практика нещата далеч не са толкова прости.

 

Може би мнозина от вас завиждат на херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън. Оказва се обаче, че животът й в двореца далеч не е приказката, в която мнозина вярват.

Съпругът на бъдещия крал на Великобритания е принудена да спазва десетки правила и забрани. Една от тези забрани изплува наскоро и накара много кандидат принцеси да останат без думи.

 

Запознати издават, че заради предпочитанията на Елизабет Втора, Кейт Мидълтън е принудена да спазва шокираща забрана.

Херцогинята няма право вечерно време да хапва от любимите на всички ни храни. На нея по протокол й е забранено да яде определени неща на вечеря.

 

Така например бившият кралски готвач Дарън Макгрейди разкрива, че Кейт Мидълтън няма право да яде ориз, картофи или паста на вечеря.

Бившият готвач разкрива още, че тази забрана е въведена заради Елизабет Втора. Причината за това е, че тя не обича въглехидратите и заради това те са изключени от вечерното меню в двореца.

 

И все пак не може да не отбележим, че като всяко друго правило и това има своите изключения. От двореца издават, че Кейт Мидълтън е дръзнала да наруши забраната на кралицата. За петия рожден ден на принцеса Шарлот, тя е приготвила паста, пише jenata.blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.