Вижте каталога с роби на Ислямска Държава

https://crimes.bg/po-sveta/vizhte-kataloga-s-robi-na-islyamska-darzhava/37315 Crimes.bg
Вижте каталога с роби на Ислямска Държава

ИД печелят средно около $ 3 млн.долара ежедневно от търговията с заграбен петрол, трафика на ценности и антики, плячкосването, откупите и трафика на хора и…търговията с плът, която, за да бъде легална според ислямската религия, не наричат „проституция“, а „брак“

Джихадистите от ИД си имат свой собствен пазар на роби и конкретен ценоразпис за закупуването им като „съпруги“ или ползването им за сексуални услуги. Терористите търгуват с жени и деца като месо в месарница и дори се рекламират в интернет.

Сайтът shoebat.com публикува снимка с „каталог“ на Ислямска Държава и го преведе на английски език. Според каталога, секс с едногодишно бебе струва $ 172 долара, като имат и тарифа за „стандартни услуги“. „Стоката“, която предлагат терористите наричат просто „плячка“ и „сексуални роби“.

Вижте какво още пише в сайта, който разкрива схемата за търгуване с роби на „Ислямска държава”:

„Източници от средния Изток докладват за хиляди невинни християнски и кюрдски жени, които попадат в това – те са изнасилвани, отвличани, убивани и принуждавани да влизат в бракове. Източниците твърдят, че най-красивите жени за продажба са насочвани именно към „Ислямска държава” и са убивани, ако откажат да практикуват секс-Джихад”.

Пак там се разказва още за т.нар от мюсюлманите „Misyar marriage”, което в превод означава „бракът на пътуващия” и е вид „брачен“ контакт, който цели да позволи легален секс за мюсюлманите,като естествно, жената няма право на отказ и на глас.

Има фиксира цени, що се отнася до продажбата на жени и всички участници в търга трябва да спазват този ценоразпис, в противен случай, ако нарушат правилата – ще бъдат екзекутирани.

 

Цена в динари / Стока  - възраст/кюрди/ християни/

$75,000 - възраст 30-40/кюрди/ християни/

$100,000  -  възраст 20-30/кюрди/ християни/

$150,000 -  възраст 10-20/кюрди/ християни/

$50,000 - възраст 40-50/кюрди/ християни/

$200,000 - възраст 1-9/ кюрди/ християни/


 

Съществува ограничение до 3 сексуални роба което не важи за клиентите от Турция, Сирия и държавите от Персийския залив могат да пазаруват повече от 3 роби, което включва – от зрели жени, през млади момичета, тийнейджърки и дори до новородениНамалението на цените от ИД е, за да ускори продажбата на секс роби, тъй като има излишък от стока. Уговорките варират между 86 долара и 100,000 иракски динара.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.