Смърт попари семейството на Шарън Стоун

https://crimes.bg/po-sveta/smart-popari-semeystvoto-na-sharan-stoun/41770 Crimes.bg
Смърт попари семейството на Шарън Стоун

 

Детето си отишло от този свят преди да навърши годинка

Смърт попари семейството на актрисата Шарън Стоун.

 

Тя сподели, че 11-месечният ѝ племенник е починал. Малкият Ривър бил с „полиорганна недостатъчност“, заради която изпаднал в кома.

 

63-годишната Стоун сподели трагичната новина в социалната мрежа Instagram,

след като публикува видео на момченцето и написа: „Ривър Уилям Стоун. 8 септември 2020 г. – 30 август 2021 г.“.

 

Ривър беше най-малкото дете на по-малкия брат на Шарън Стоун – Патрик и съпругата му Таша. Семейството живеят в Охайо с трите си деца.

Звездата от „Първичен инстинкт“ не сподели никаква друга информация за това какво точно се е случило с Ривър.

 

Едва в петък тя разкри, че той страда от „полиорганна недостатъчност“ и има нужда от „чудо“, за да оцелее.

Съществуват редица тежки медицински състояния, които могат да доведат до полиорганна недостатъчност при децата. За момента обаче водещата причина си остава сепсис, според Националния център за биотехнологична информация.

 

Сепсисът – който може да бъде предизвикан от друга инфекция в организма е особено опасен за децата. Причината за това е, че при тях симптомите се пропускат по-лесно, отколкото при възрастни пациенти.

 

Вродените дефекти и други недиагностицирани заболявания също могат да доведат до педиатрична органна недостатъчност. Все още обаче не е известно дали някое от тези състояния е причинило тежкото заболяване на Ривър.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.