Принц Чарлз е в ужас от това, което се задава

https://crimes.bg/po-sveta/princ-charlz-e-v-uzhas-ot-tova-koeto-se-zadava/42833 Crimes.bg
Принц Чарлз е в ужас от това, което се задава

 

Очаква се Хари да взриви нова бомба

Изглежда принц Чарлз изпада в ужас само като си помисли какво се задава.

 

Запознати издават, че той е отправил покана към сина си принц Хари да отседнат, заедно с Меган в неговия дом по време на посещението им във Великобритания.

 

Опасенията му са свързани с мемоарите, които Хари се кани да издаде. Както вече стана ясно, те ще бъдат пълни с критики към мащехата му – Камила Паркър-Боулс.

 

Освен това принц Чарлз е изразил надежда, че по този начин ще има възможността да се срещне с внучка си Лилибет, която проплака през миналия юни в Калифорния.

В случай, че херцозите на Съсекс приемат предложението му, това ще е първото им събиране, откакто напуснаха Великобритания и заживяха в Щатите.

 

Интересен е фактът, че поканата на принц Чарлз идва на фона на оплакванията на малкия му син, че той и семейството му ще бъдат лишени от постоянна полицейска охрана по време на посещението им в родината му.

 

Освен това принц Чарлз е сериозно притеснен, че мемоарите на сина му ще засегнат отношенията между него и Камила по време на детството на Хари.

Източник е споделил пред британската преса, че по-малкият син на принц Чарлз е лоялен защитник на покойната си майка и нейното наследство. Той категорично не одобрява Камила да бъде представяна като голямата любов на Чарлз.

 

Не е изключено Хари да обвини публично Камила за преживяното в ранните му детски години. Според него случилото се е объркало сериозно детството му и му е причинило сериозна травма.

 

Чарлз пък на свой ред защитава със зъби и нокти съпругата си. Според него обидни думи към Камила са последното нещо, от което се нуждае кралският двор в момента.

 

Според запознати напоследък Чарлз и Хари комуникират с добронамерени обаждания.

Някои от тях твърдят, че на принц Чарлз му тежи фактът, че не може да се вижда с внуците си и да прекарва време с тях, пише vesti.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.