Президентът на Чечения: Убийството на Немцов е организирано от западните спецслужби

https://crimes.bg/po-sveta/prezidentat-na-checheniya-ubiystvoto-na-nemcov-e-organizirano-ot-zapadnite-specsluzhbi/37588 Crimes.bg
Президентът на Чечения: Убийството на Немцов е организирано от западните спецслужби

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров изрази мнение, че убийството на руския опозиционер Борис Немцов е организирано от западните служби с цел дестабилизиране на ситуацията в Русия, съобщи Интерфакс.

„Толкова много сили, които са заинтересувани да създадат напрежение, могат да направят тази подла стъпка. Организаторите на убийството са се надявали, че целият свят ще обвини руските власти за смъртта на Немцов и това ще предизвика масови протести. Няма никакво съмнение, че убийството на Немцов е организирано от западните спецслужби, които се стремят по всякакви начини да създадат вътрешен конфликт в Русия“, написа Кадиров в социална медия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.