Поредна драма разтърси кралското семейство

https://crimes.bg/po-sveta/poredna-drama-raztarsi-kralskoto-semeystvo/41835 Crimes.bg
Поредна драма разтърси кралското семейство

 

Камила е развила непоносимост към тях

Поредна драма се разиграва в кралското семейство.

 

Напоследък Камила не се отделя от съпруга си дори и за миг. Тя следи много внимателно здравословното му състояние.

 

Това е така, защото в продължение на няколко години престолонаследникът трябваше да понесе много удари на съдбата – първо предателството на сина си, а после и смъртта на баща си. Експерти са сигурни, че Камила никога няма да прости на Хари и съпругата му за публичните им лудории. Особено силен удар върху принца на Уелс бе нанесен с Мекзит и многобройните интервюта на сина му. В тях херцогът на Съсекс неведнъж оповестяваше болезнените им отношения.

Спомнете си, че в сензационен разговор с Опра, принц Хари призна, че е разочарован от баща си, който го лишава от финанси и дори не му вдига телефона. Принцът критикува Чарлз като родител.Меган пък изненадала най-силно именно херцогът на Уелс и Камила с оплакванията си. Бившата американска актриса разказа за тормоза в кралското семейство.

Маркъл посочи, че след сватбата е трябвало да се въздържа от публични изказвания. В Бъкингамския дворец пък не веднъж й се налагало да слуша коментари за цвета на кожата на бъдещия си син.В резултат на това Меган дори обмисляла да сложи край на живота си.Тези гръмки изявления на Маркъл се отразиха на здравословното състояние на принц Чарлз. Камила също развила непоносимост към Хари и жена му. Запознати твърдят, че тя дори била готова да стъпче тази двойка, въпреки привидния неутралитет на Бъкингамския дворец.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.