Пипа Мидълтън със скандални разкрития за сестра й

https://crimes.bg/po-sveta/pipa-midaltan-sas-skandalni-razkritiya-za-sestra-y/39914 Crimes.bg
Пипа Мидълтън със скандални разкрития за сестра й

Оказва се, че съпругата на принц Уилям е подложена на огромен натиск

Пипа Мидълтън - сестрата на Кейт Мидълтън, направи скандални разкрития за ужаса, в който живее херцогинята.

 

Кейт Мидълтън и сестра й успяват да запазят близостта си, въпреки тежестта на кралските задължения, които вече бележат живота на съпругата на принц Уилям.

 

Херцогинята на Кеймбридж винаги е привличала вниманието. Тя е омъжена за принц Уилям и след време двамата ще наследят британския трон.

След раждането на принц Джордж обаче животът й се е променил драстично. Оказва се, че Кейт Мидълтън е била подложена на неописуем натиск.

 

Сестра й Пипа се опитва да стои сравнително далеч от монарсите, но не спира да подкрепя сестра си. Тя е буквално луда по племенника си, но признава, че се тревожи за Кейт. Според нея херцогинята на Кеймбридж не се е променила, въпреки смяната на статута си. Но определено не й е лесно.

 

 „Кейт непрекъснато се бори с огромен натиск. Тя е 24/7 на линия, особено след раждането. Прекарва много време със семейството си и въпреки всичко е близка и с мен. У дома тя може да бъде себе си – нещо, което е трудно през останалото време. Нашата силна връзка ни помага да останем на земята“, казва тя.

 

Според Пипа, Кейт Мидълтън се опитва едновременно да е здраво стъпила на земята и близо до своите поданици. В същото време да показва с всяко движение, жест или дума, че е кралска особа.

 

Меган Маркъл не е могла да се справи с подобен натиск. Именно заради това е избягала с принц Хари в Съединените американски щати.

Кралското семейство се обиди много на двамата влюбени. Факт е, че те наистина нанесоха сериозен и болезнен удар, признава Пипа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.