Няма да повярвате какво вещаят астролози за децата на принц Уилям

https://crimes.bg/po-sveta/nyama-da-povyarvate-kakvo-veshtayat-astrolozi-za-decata-na-princ-uilyam/40308 Crimes.bg
Няма да повярвате какво вещаят астролози за децата на принц Уилям

Има голяма вероятност нещата да претърпят огромен обрат

Мнозина не могат да повярват какво вещаят астролози за тримата наследници на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

 

Представителите на монархията винаги до някаква степен са се вслушвали в мненията на астролозите и в техните прогнози. 

От незапомнени времена те правят прогнози за това какво ще се случи, а гаданията им са въз основа на подредбата на небесните тела. Вярват ли обаче принц Уилям и Кейт Мидълтън в хороскопи? Астролозите разгледаха бъдещето на наследниците на кралските особи на Великобритания и разкриха какво казват планетите и звездите за бъдещето и съдбата на принцовете Джордж, Луи и малката и красива принцеса Шарлот. 

Принц ДжорджПървото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън е родено на 22 юли 2013 година. Според западния хороскоп той е зодия Рак, подобно на баба си – принцеса Даяна.

В кралските карти за раждане Ракът отстоява традициите, наследството и благосъстоянието на страната. Според това младият принц Джордж може да стане много грижовен монарх и истински "принц на народа". За Джордж обаче ще е трудно да се справя с непрестанното обществено внимание. Неговата Луна в Козирог говори, че той все пак ще съумява да сдържа емоциите си. Той обаче ще ревнува от свободата, която имат хората около него, но не и самият той. Това ясно ще проличи през идните няколко години. Принц Джордж ще е креативен и добър към другите, но не винаги добър към себе си. Той е повече мислител, отколкото деятел. 

Принцеса ШарлотЕдинствената дъщеря на херцозите на Кеймбридж е зодия Телец. Тя се е родила точно под знака на кралица Елизабет II. Подобно на нея и Шарлот може да се превърне в един от най-трудолюбивите членове на кралското семейство. Обикновено Телецът е благословен не само с чар, но и с упоритост и издръжливост. Младата Шарлот ще бъде стилно момиче с изискан вкус. Най-вероятно тя ще стане гласът на разума на всички деца на Кеймбридж. Момичето все пак е нежно и чувствително, както и много състрадателно, показват звездите. Общителната и очарователна Шарлот ще стане лидер на голям приятелски кръг. Астролозите обаче предполагат, че Шарлот ще рискува в по-напреднала възраст да "разтърси" кралското семейство. По всяка вероятност ще се разбунтува срещу традициите, което ще изнерви близките й. Принц ЛуиНай-малкият син на херцозите на Кеймбридж е също Телец, като по-голямата си сестра и кралица Елизабет II. Огънят обаче доминира в неговата натална карта. Момчето ще има силно развита интуиция, ще е енергичен, смел, с високо самочувствие и голям ентусиазъм. Звездите показват много специална връзка между Луи и сестра му Шарлот. Това до голяма степен е така заради еднаквия им зодиакален знак. 

Прави впечатление, че Луи е роден на Гергьовден, деня на покровителя на Великобритания. Може би именно той, а не брат му ще се притече на помощ на семейството и народа след време. Според астролога Алекс Милър има много голям шанс Луи да стане крал и много графични показатели подкрепят това. "При неговите по-големи брат и сестра единственият плюс е семейната традиция. Всичко обаче най-вероятно ще се окаже в ръцете на Луи". 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.