Невероятно, но факт! Вижте коя е любимата снаха на Елизабет Втора

https://crimes.bg/po-sveta/neveroyatno-no-fakt-vizhte-koya-e-lyubimata-snaha-na-elizabet-vtora/41376 Crimes.bg
Невероятно, но факт! Вижте коя е любимата снаха на Елизабет Втора

Софи се е превърнала в неочаквана скала за кралицата

Колкото и невероятно да ви звучи, Елизабет Втора си има любима снаха.

 

Когато стане дума за снахите й, неминуемо се сещаме за Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и може би покойната лейди Даяна.

 

Но това далеч не са всички снахи на Нейно Величество!  Оказва се, че кралицата си има и любимка.

 

Ако вече сте сигурни, че това е съпругата на принц Уилям – нежната и перфектна Кейт Мидълтън, трябва да знаете, че грешите.

Истинската опора на кралица Елизабет Втора, особено откакто през април загуби съпруга си принц Филип, е Софи Уесекс.

 

Съпругата на принц Едуард, най-малкото дете на Нейно Величество, се е превърнала в едно от най-близките и доверени лица на монарха. Тя редовно се уверява, че Елизабет Втора се справя добре след смъртта на Филип, разказват от „Vanity Fair“. Придворен източник твърди пред „The Sun“: Ако питате кое е любимото дете на Нейно Величество, това не е нито едно от тях, а нейната снаха.

 

Кралският коментатор Дънкан Ларком подкрепя това твърдение, обяснявайки, че Софи Уесекс се е превърнала в неочаквана скала за кралицата, докато монархът се приспособява към живота без принц Филип. С поред източници съпругата на принц Едуард си е поставила за лична мисия да гарантира, че Нейно Величество е изцяло подкрепена от семейството.

 

Ларком отбелязва още, че след смъртта на херцога на Единбург през април Софи е шофирала 10 мили от дома си Багшот парк до замъка Уиндзор.  Софи я е посещавала на всеки няколко дни и през повечето почивни, за да прекара време с нея. Разбира се това се е случвало на необходимата дистанция от съображения за здравето на монарха.

 

А в дните, в които тя не можела да бъде там физически, херцогинята на Уесекс се е обаждала на свекърва си поне веднъж дневно.

Според Ларком силната привързаност на двете жени се е зародила по време на многото им разходки в Уиндзор по време на пандемията. Подобно на толкова много семейства по време на изолацията, Нейно Величество не можеше да види любимата си снаха. Когато ограниченията започнаха да се вдигат, Софи беше един от малкото хора в нейния COVID балон, обяснява кралският експерт.

 

Когато Филип почина, беше очевиден избор Софи да пристъпи и наглежда кралицата, при положение че живее на няколко минути път.

57-годишният принц Едуард и 56-годишната Софи Хелън Райс-Джоунс, каквото е моминското име на херцогинята, започват да се срещат през 1993 г. Те се женят шест години по-късно.

 

По този повод източник споделя: Едуард се ожени за някого, към когото майка му изпитва голяма обич. Софи е много повече от снаха, по-скоро дъщеря.

Според приближеният съпругът ѝ също е много добра компания и много по-спокоен, отколкото изглежда публично. И за разлика от останалите, той не я моли за нищо и няма изисквания към нея. Едуард и Софи имат две деца. След като загубват първото си бебе заради извънматочна бременност, през 2003 г. херцогинята ражда дъщеря си лейди Луиз. През 2007 г. на бял свят се появява и сина  им на име Джеймс – виконт на Севърн

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.