Нещо изненадващо се случи в живота на Къванч Татлъту

https://crimes.bg/po-sveta/neshto-iznenadvashto-se-sluchi-v-zhivota-na-kavanch-tatlatu/39807 Crimes.bg
Нещо изненадващо се случи в живота на Къванч Татлъту

Двамата изглеждат щастливи напук на слуховете

Наскоро хитовият турски актьор Къванч Татлъту отпразнува своя 37-и рожден ден.

 

Това се случи в компанията на съпругата му Башак Дизер. Чрез официалния си акаунт в Инстаграм, жената на турския Брад Пит му се обясни в любов. Освен това половинката на Къванч Татлъту сподели някои от най-романтичните им общи снимки. Фотосите са направени по време на техни пътувания през 2019-та година.

 

"До много нови приключения с теб“, написа тя под публикацията.  Къванч Татлъту беше една от първите звезди, който обяви още през пролетта, че е заразен с коронавирус. В последствие се оказа, че е имал бронхопневмония, но тестът му за COVID-19 е бил отрицателен.

 

Русият красавец с албански корени, е женен за красивата брюнетка от четири години. Въпреки това двамата все още нямат деца. Това принуждава Дизер, която е дизайнер, стилист и уважаван моден експерт в Турция, редовно се бори със слуховете в жълтите медии. Те обикновено гласят или че има проблеми със зачеването, или че мъжът ѝ е хомосексуалист.

 

Къванч и Башак живеят в къща, близо до Истанбул и изглеждат повече от щастливи напук на всички клюки и слухове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.