Лекари, полицаи и учители – в мащабна схема за детска порнография с 400 деца

https://crimes.bg/po-sveta/lekari-policai-i-uchiteli-v-mashtabna-shema-za-detska-pornografiya-s-400-deca/30421 Crimes.bg
Лекари, полицаи и учители – в мащабна схема за детска порнография с 400 деца

Около 400 деца от целия свят са били въвлечени в схема за заснемане и разпространение на детско порно, установи мащабно разследване, проведено преди операцията „Проект пика“в Канада. Задържани са 348 души.Операцията е определена като най-мащабната срещу детската порнография, провеждана от органите на реда. Задържани са хиляди видеоклипове, разпространени в Интернет, с брутални гаври с малолетни. Полицаите коментират, че това са най-потресаващите записи, на които някога са се натъквали.В Канада са задържани 108 души, в САЩ-76, а в Австралия, Южна Африка и Испания – 164. 40 учители, 9 лекари и медицински сестри заедно с над 30 души, които дали децата си за заснемане на порнографските клипове са участвали в престъпната мрежа.Сред заподозрените има шестима полицаи, духовници и трима приемни родители. Според разследващите, малолетните са били спасени от експлоатация от родителите си и останалите лица. Те отказват обаче да разкриват подробности.Всичко е започнало с обвинението срещу мъж от канадския град Торонто, който се занимавал с ръководство на компания за разпространение на материали с детска порнография. Те са оценявани на 4 милиона долара, съобщават от местните медии.Задържаният 42-годишен Брайън Уей дал инструкции на хора по целия свят да заснемат порнографски материали с деца между 5 и 12-годишна възраст и да ги предоставят на компанията, за да ги разпространява. Тя се казвала Azov Films и се занимавала с разпространение на видеоматериалите под прикритието на легални нудистки филми.В секс-извращенията участвали малки момченца от Украйна, Румъния и Германия. Според ръководителя на полицията в канадския град кадрите са ужасяващи актове на сексуално насилие. Част от тях представляват едни от най-ужасните, които част от служителите на реда виждали.Порнографската схема е разследвана от 2010 година като полицаите от Канада си сътрудничили с Интерпол и над 50 държави от целия свят. В схемата са участвали хора от Испания, Норвегия, Гърция, Мексико и Австралия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.