Ким Чен Ун шокира света

https://crimes.bg/po-sveta/kim-chen-un-shokira-sveta/39705 Crimes.bg
Ким Чен Ун шокира света

 

Той изнесе реч в чест на 75-тата годишнина от основаването на Работническата партия

Лидерът на Северна Корея – Ким Чен Ун шокира света. Този път той остави всички без думи с рядка проява на емоция.

 

Ким Чен Ун се разплака по време на речта си в чест на 75-тата годишнина от основаването на Работническата партия, съобщи БНТ.

 

„Нашите хора ми се довериха, но аз не съм успявал да оправдая това“, каза той и добави: „Наистина съжалявам за това.“ Обичайно строгият Ким свали очилата си и избърса сълзите си преди да благодари на войските, които са участвали в операции по овладяване на последствията от природни бедствия и тези, които са на първа линия в борбата срещу коронавируса.

 

Във видео, разпространено от официален Пхенян, се вижда, че дългата около половин час реч, е предизвикала бурни емоции и сред част от публиката. Позовавайки се на дядо си и баща си – предишните двама лидери на Северна Корея – Ким Чен Ун продължи: „Въпреки че ми е поверена важната отговорност да ръководя тази държава, отстоявайки каузата на великите другари Ким Ир Сен и Ким Чен Ир, благодарение на доверието на всички хора, усилията и усърдността ми не бяха достатъчни, за да освободят хората от трудностите на живота им."

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.