Кейт Мидълтън ревнува принц Уилям от…

https://crimes.bg/po-sveta/keyt-midaltan-revnuva-princ-uilyam-ot/42104 Crimes.bg
Кейт Мидълтън ревнува принц Уилям от…

 

Уилям дори бил готов да се ожени за нея

Оказва се, че херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън, ревнува принц Уилям и има основателна причина за това.

 

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са семейство вече 10 години. Преди техния годеж и сватба обаче има сведения за една-единствена жена, накарала Кейт Мидълтън да ревнува.

 

Въпреки семейната ѝ история и впечатляващите лични постижения, наследницата Изабела Калторп е най-известна в много среди с това, че е привлякла погледа на принц Уилям през 2004 г., разказват от „Marie Claire“.

 

Кралският биограф Кейти Никол пише в книгата „Уилям и Хари: Зад стените на двореца“, че през лятото на същата година Уилям посещава дома на семейство Анструтер-Гоф-Калторп в Челси. Посещението е било с цел да се види с Изабела. Това дори допринася за решението заедно с Кейт да поставят на пробна пауза отношенията си.

 

Усилията на принца обаче не успяват да впечатлят достатъчно Изабела.

„Той доста се беше влюбил и искаше да бъде с нея. Предложи ѝ няколко пъти това лято и въпреки, че Изабела беше необвързана, тя отблъсна Уилям. Тя каза, че това би било твърде пагубно за нея и нейната кариера“, твърди кралски източник пред „Daily Mail“ през 2007 г.

 

„В биографията Уилям и Хари: Зад стените на двореца“ Кейти Никол пише още, че Кейт дори е забранила на Уилям да се свързва с Изабела след раздялата през 2004 г.

Очевидно това беше пауза, от която Уилям се нуждаеше. Преди да е дошла Коледа те отново бяха заедно, въпреки че Кейт имаше условие. До нея е достигнала информация за посещенията на Уилям при Изабела и Кейт е настояла Уилям да не се свързва отново с нея.

 

През 2007 г. подобна история разказва и кралски източник на „Daily Mail“ (и като такъв не е зле да приемем думите му като подправени с щипка сол).

Изабела изигра голяма роля това лято. Бих стигнал дотам да кажа, че Уилям заряза Кейт, защото смяташе, че има шанс с Изабела. Кейт го знаеше. Тя обаче бе непоклатима и стоеше настрана, изчаквайки Уилям да се върне при нея, което в крайна сметка и стори. Но преди това, той направи всичко възможно да ухажва Изабела“.

 

както и:

 

„Уилям беше лудо влюбен в нея, но когато разбра, че няма шанс те да се съберат, той се върна при Кейт. Кейт беше много наясно с манията му по Изабела и беше невероятно застрашена от нея. Изабела е страшно красива и би засенчила всяко момиче. Кейт отново прие Уилям, но при условие, че няма да говори отново с Изабела“.

 

Изглежда, че в крайна сметка между Кейт, Уилям и Изабела няма лоши чувства. Въпреки всичко случило се, Калторп присъства на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 г., пише zajenata.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.