Кейт и Уилям хвърлиха всички в шок с това решение

https://crimes.bg/po-sveta/keyt-i-uilyam-hvarliha-vsichki-v-shok-s-tova-reshenie/41825 Crimes.bg
Кейт и Уилям хвърлиха всички в шок с това решение

 

Напоследък новините около кралското семейство са все повече и все по-скандални

Херцозите на Кеймбридж – Кейт и Уилям успяха да хвърлят всички в шок с решението, което взеха.

 

Вероятно ви е направило впечатление, че в последно време новините около кралското семейство са все повече и все по-скандални.

 

Обикновено най-пикантните клюки се въртят около херцозите на Съсекс. Преди малко повече от година те решиха да абдикират от задълженията си към короната и да се посветят на гледането на сина си Арчи.

 

За никого не е тайна, че двамата вече се радват на втора рожба. Преди обаче тя да се появи на бял свят, те дадоха интервю, което взриви целия свят. В него двамата влюбени обвиниха кралското семейство в расизъм и пренебрежение.

 

По-късно смъртта на принц Филип, съпругът на кралица Елизабет II, покруси целия свят.

 

Към днешна дата новата голяма новина е свързана с херцозите на Кеймбридж – принц Уилям и Кейт Мидълтън. Неочаквано двамата са решили да се преместят, явно следвайки примера на роднините си Хари и Меган.

 

Те обаче не искат да бягат от кралицата, а точно обратното. Двамата са решили да са по-близо до нея след смъртта на принц Филип. Според британската преса двамата скоро ще напуснат двореца Кенсингтън и ще се преместят в Уиндзор. Към момента Кейт и Уилям активно търсят имот в района.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.