Изроди взривиха бездомник

https://crimes.bg/po-sveta/izrodi-vzriviha-bezdomnik/28793 Crimes.bg
Изроди взривиха бездомник

Работата по случая продължава

Изроди взривиха бездомник.

Човек (ако изобщо може да бъде наречен такъв), е хвърлил запален фойерверк върху непознат, който спял насред улицата. Страшната случка се е разиграла в Харлем, Ню Йорк.

Ужасният инцидент, който е запечатан на видеоклип се появи в социалните мрежи и предизвика незабавен отзвук. На записа ясно се вижда как смеещият се чернокож хулиган хвърля фойерверк към бездомника. Веднага след това, той бяга настрани от мястото.

След няколко секунди фойерверкът експлодира и виновните бягат, оставяйки потърпевшия, обгърнат в огън на произвола на съдбата.

Страшната случка се е разиграла в понеделник, 22 юни, около 4:00 през нощта, пред поне двама очевидци, които успели да снимат нападателя.

За щастие, пострадалият 66-годишен мъж, чието име не е разкрито, е получил само леки изгаряния. Той е бил транспортиран в болница в стабилно състояние.

От полицията посочват, че разследването все още продължава. На този етап заподозреният не е задържан. Инцидентът е станал след като броят на жалбите за незаконни фойерверки рязко се увеличи в града. От 18 април за тях е докладвано вече 4 800 пъти.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.