Филип Киркоров хвърли всички в шаш

https://crimes.bg/po-sveta/filip-kirkorov-hvarli-vsichki-v-shash/41306 Crimes.bg
Филип Киркоров хвърли всички в шаш

 

Някои побързаха да уличат звездите в истински романтични отношения

Филип Киркоров успя да хвърли в шаш всички свои почитатели с тази новина.

 

Кралят на руската естрада и блогърът Давид Манукян-Дава, който често се движи в неговата компания, се появиха в „сватбени“ костюми на телевизионните музикални награди в Москва, пише "Монитор".

Видео от събитието публикува самият певец в своя профил в Инстаграм.

Знаменитостите пристигат на връчването на отличията в бял кабриолет, обградени от полуголи мъже с рози в ръцете. По червения килим двамата минават под ръка, съпътствани от викове „Горчиво!“.При това Филип Киркоров е облечен изцяло в бял костюм и риза. Блогърът пък е заложил на класически черен костюм, бяла риза и папийонка.„Живот, любов... Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло“, коментира пред сащисаните репортери Киркоров.

 

Ползватели на социалните мрежи сравниха този пърформанс със сватбена церемония.

„Като жених и невеста“, „Сватба в Лас Вегас?“, „Най-накрая намерихте половинката си. Бъдете щастливи“, са само част от многобройните отзиви в Интернет.

 

Някои дори побързаха да уличат звездите в истински романтични отношения. Други обаче предполагат, че по този начин в „месеца на толерантността“ и гей-парадите, Киркоров дава ясен сигнал срещу силните хомофобски настроения в Русия.Повечето хора са наясно, че всичко е само заради шоуто и неизменното присъствие в светските хроники.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.