Ето от какво почина синът на Тина Търнър на улицата пред дома си

https://crimes.bg/po-sveta/eto-ot-kakvo-pochina-sinat-na-tina-tarnar-na-ulicata-pred-doma-si/27181 Crimes.bg
Ето от какво почина синът на Тина Търнър на улицата пред дома си

Стана известна причината, която отне живота на 62-годишния син на световноизвестната звезда Тина Търнър. Готова е медицинската експертиза, която разкрива информация за фаталния случай. Рони Търнър е имал заболяване на сърдечно-съдовата система, което е довело до системно високо кръвно налягане, поради стеснени артерии от плака.


Рони също така е развил и раково заболяване, което само за 3 седмици е успяло да отнеме живота му. Освен това той преминал през такова тежко изпитание и в миналото, когато е бил диагностициран отново с раково заболяване.


Рони е забелязан от случайни минувачи да лежи пред дома си в Лос Анджелис, като не можел да диша. Околните се опитали да му помогнат и веднага извикали медици. Усилията им не дали резултат и той напуснал този свят на място.


45-годишната му съпруга го определи, като страхотен музикант и човек с гигантско сърце.


Тина Търнър има 2-ма сина и още 2 деца, които са осиновени, но са отгледани от малки и приети като свои.


Загубата на Рони е само поредна черна вест за семейството, тъй като преди 4 години се самоуби най-големият син на певицата – Крейг.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.