Ето какви тежки забрани са спазвали Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, докато са били бременни

https://crimes.bg/po-sveta/eto-kakvi-tezhki-zabrani-sa-spazvali-keyt-midaltan-i-megan-markal-dokato-sa-bili-bremenni/39656 Crimes.bg
Ето какви тежки забрани са спазвали Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, докато са били бременни

Навярно не бихте искали да сте на тяхно място


За разлика от обикновените момичета, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл е трябвало да се спазват много тежки забрани, докато са били бременни. Те трябвало да се откажат не само от кафето, но и да се съобразяват с куп други ограничения.

 

Съвременните майки се надпреварват да се хвалят с пола на бебчето си. След раждането му пък качват негови снимки в социалните мрежи. На членовете на кралското семейство обаче им е строго забранено да правят това. 

 

Според правилата на двореца, бъдещите родителите нямат право да разкриват пола на бебето, докато то не се роди. Обявяването на новината за раждането на наследника е официален прерогатива на кралската пресслужба.

 

Това далеч не са единствените странни правила, които е трябвало да спазват Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, както и всички останали бременни принцеси. За разлика от обикновените момичета, те трябва да спазват редица ограничения.

 

Ето само някои от тях:

 

Да приемат подаръци 

По света са много популярни списъците с желания на бъдещата майка, които очаква да получи от приятелките си под формата на подаръци. Това може да са както памперси, така и дрешки, количка, играчки и т.н. 

 

На Кейт Мидълтън й е било строго забранено да прави това или да приема каквито и да било подаръци за неродената си рожба. Бунтарката Меган Маркъл обаче погази правилата и отлетя за Ню Йорк за бебешкото си парти, което излезе през носа на британците. 

 

Да шофират 

Според статистиката, рискът от попадение в пътнотранспортно произшествие се увеличава с 42% през второто тримесечие от бременността. Това се дължи на общата умора на организма, който работи за двама, и на внезапните главоболия и припадъци.

 

Следователно, за да се защити майката и неродената й рожба, бременните принцеси нямат право да шофират. За сметка на това по всяко време могат да се възползват от услугите на личния си шофьор.

 

Да бъдат в лошо настроение 

Членовете на кралското семейство трябва винаги да са в добро настроение, да се усмихват и да разговарят учтиво с хората.

 

Да се оплакваш колко ти е зле, да плачеш пред непознати или да обсъждаш бременността си с тях се смята за проява на много лош вкус. 

 

Да се хранят на публични места 

Съществува теория, според която полът на нероденото дете може да се определи по вкусовите предпочитания на бъдещата майка. Ако на бременна жена й се яде сладко – ще има момиче, а ако й се хапва много солено – бебето ще бъде момче.

 

Тази забрана е свързана и с предотвратяването на слуховете за пола на нероденото дете. Изключение от това правило са приемите, където на всички гости се сервира една и съща храна.

Между другото, на кралските детегледачки е забранено да се доближават до заведения за бързо хранене, ако в този момент са в униформа. Явно не само принцесите страдат от строгия етикет. 

 

Да работят веднага след раждането 

Бременната Кейт Мидълтън трябваше да присъства на всички официални събития до деня на раждането на бебетата си. След като роди обаче, тя можеше да си позволи да не се появява в обществото, за да отдели необходимото внимание и грижи на новороденото.

 

Този отпуск по майчинство продължава не повече от пет месеца. Принц Уилям дори се скара с баба си по този въпрос: той се опита да защити правото на Кейт да бъде майка на първо място и чак след това херцогиня.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.