Елизабет Втора изправена пред сериозен проблем

https://crimes.bg/po-sveta/elizabet-vtora-izpravena-pred-seriozen-problem/39886 Crimes.bg
Елизабет Втора изправена пред сериозен проблем

Този път положението е страшно

Елизабет Втора е изправена пред сериозен проблем, имайки предвид поредна бомба, която цъка в кралското семейство.

 

Австрийският психолог Луси Бересфорд се обърна към всички фенове на Меган Маркъл и принц Хари. Той разкри, че двойката се готвят да нанесат пореден ужасяващ удар на короната и кралското семейство. 

Според експертката бомбата, която ще  хвърлят херцозите на Съсекс буквално ще съсипе всички, а медиите с дни ще пишат за нея.Експертката естествено прави твърдението си на база на дългогодишния си опит и няколко всеизвестни за жалост на всички факти. Те обаче малко или много явно са останали незабелязани. 

Според Луси Бересфорд двамата ще се разведат, а бракът им буквално се пръска по шефовете.Луси е автор на поредица книги, включително и на няколко бестселъри. Тя е чест гост в телевизионни предавания, посветени на брака и любовта. Освен това е един от водещите специалисти в областта на брачните отношения. Мнението й не трябва да се пренебрегва с лека ръка.

Изводите й се основават на няколко неща:

1. Меган и Хари имат разведени родители. Според статистиката двойките, чиито родители са разделени, са по-склонни да мислят за раздяла. Те се развеждат много по-често.2. Бракът им не е по любов. Той е базиран на страст и плътски желания. И принцът и Меган бяха заслепени от страст и виждаха един в друг само това, което искаха да видят. 3. Семейството на принца още от началото е против американката. Трудностите на Меган с кралските особи тотално промени живота на Хари, а на него му е трудно все още да свикне с всичко това. 4. Двамата имат безспорни успехи, но са от двойките, които биха били сломени от пандемията, нямайки какво да правят, вместо това да ги сплоти. По време на изолацията се разпадат и много по-силни съюзи. 

 

Бересфорд подчертава, че на видеата на Меган и Хари, той е превъзбуден, а това му състояние понякога преминава в депресия. Езикът на тялото на Меган пък говори за раздразнението й и преструвките й във връзката.Английска писателка също се съгласи с изводите на Бересфорд и заяви:

"Раздялата ще се случи и защото принц Филип започна да игнорира Меган и внука му. Филип ги нарече "глухи за съветите им".

Според него Хари пренебрегва задължение, дадено му от съдбата – да е лоялен към короната и Великобритания".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.