Цветан Василев гръмна срещу Гешев поредния руска „бомбичка“, маскиран като американски

https://crimes.bg/po-sveta/cvetan-vasilev-gramna-sreshtu-geshev-poredniya-ruska-bombichka-maskiran-kato-amerikanski/27117 Crimes.bg
Цветан Василев гръмна срещу Гешев поредния руска „бомбичка“, маскиран като американски

Поредната инсценировка срещу обвинител N1 – по-малко от едно денонощие след „изстрелването“ й Цветан Василев „пое отговорността“ за него.


Той е спретнат в София, редактирали са го в Брюксел и е изпратен във Вашингтон, където е „изпран“ през конгресмен Уорън Дейвидсън.


Банкерът-беглец вече 8 години заедно с дъщеря си Радосвета се укриват от българската Темида. Те са се установили в Белград, където продължават да се полазват със закрилата от местните власти.


Именно там им е базата, от която периодично атакуват българските власти и прокуратура. Такъв е и случаят на тази Бъдни вечер, когато часове преди Рождеството споделят писмо от сенатора от САЩ Дейвидсън, което е насочено срещу Иван Гешев. „По чисто съвпадение“ опорките, които използва Цветан Василев от години са намерили място в писмото.


На всички е ясно, че опитите на Василеви да дискредитират българската прокуратура от години, като дори през 2017-та година банкерът бе наел кантора Jefferson Waterman International и сенатор Ричардсън за колосалния хонорар от 100 хиляди лева месечно да изнасят твърдения в защита на фараона.


За тези 5 години, банкерът  успя да „взриви в ръцете си“ мощна руска бомбичка, но с камуфлаж на американска, а това „взривяване“ му струваше милиони левове.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.