Чаатай Улусой завъртя бизнес

https://crimes.bg/po-sveta/chaatay-ulusoy-zavartya-biznes/39590 Crimes.bg
Чаатай Улусой завъртя бизнес

Първоначалният капитал е в размер на 1 млн. долара

Известният турски актьор Чаатай Улусой завъртя успешен бизнес зад граница.

 

Световните осведомителни агенции предават, че актьорът се е превърнал в успешен бизнесмен в Съединените американски щати, предават.

 

Чаатай Улусой е отворил фирма за продажба на турски чай в Лос Анджелис миналата година. Любимецът и на българските зрители от сериалите “Огледален свят”, “Кварталът на богатите” и “Вътрешен човек” предлага на американците чай, отглеждан в източната част на черноморския района на турския град Ризе.

 

За да основе фирмата си, носеща името “Teakina”, Чаатай Улусой е вложил първоначален капитал от 1 000 000 долара. Той работи по произвеждането на студения чай заедно с двама свои съдружници и близки приятели сънародници, живеещи в Лос Анджелис. Намерението им е да разширят бизнеса си още с продажбата на турско кафе, локум и други сладкиши.

 

Студените чайове “Teakina” отскоро се продават в САЩ на цена от 4 долара за бутилка. С обещаващия слоган, че не съдържа никаква захар и калории и че се произвежда от изцяло натурални продукти, напитката завладява американския пазар.

 

Нека напомним, че Турция е един от най-големите в света пазари за чай. Наскоро актьорът изненада публиката с нов, неузнаваем вид.

Чагатай Улусой, който дълго време отсъства от малките екрани в Турция, беше заснет на сватба на приятел с дълга коса, брада и видимо напълнял.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.