23-годишен футболен национал издъхна след припадък на терена

https://crimes.bg/po-sveta/23-godishen-futbolen-nacional-izdahna-sled-pripadak-na-terena/27712 Crimes.bg
23-годишен футболен национал издъхна след припадък на терена

Футболен национал на 23 години е припаднал на терена, след което е издъхнал.


Става въпрос за футболния национал на Екваториална Гвинея – Мариано Ондо, който напусна този свят на една много крехка възраст, отбелязват редица световни медии.

Тъжната вест за кончината му бе разпространена скорострелно, след като от клуба му Репид де Бусас разкриха за случката.


От там уточняват, че младият футболист припаднал, докато тренирал с останалите си съотборници от националния отбор. Той веднага бил откаран в лечебно заведение, но въпреки усилията на медиците, Мариано Ондо издъхнал.

Дори те били безсилни да го избавят от силната хватка на смъртта.


Мариано Ондо бе част от третодивизионния клуб Рапид де Бусас, в който караше четвъртия си сезон. През 2018 г. е бил част от тима на ФК Шкупи от Северна Македония, където е играл едва няколко месеца.


Междувременно стана ясно, че голямата футболна звезда Дейвид Бекъм се е прибрал в родината си, за да отдаде последна почит на кралица Елизабет Втора. Той е бил забелязан на дългите километри опашки в Лондон в изчакване да си вземе последно сбогом с кралицата.


47-годишният Бекъм бил с костюм, вратовръзка и тъмна шапка. Той се връща назад в годините и споделя, че най-специалният момент от кариерата му е бил получаването на Ордена на Британската империя преди 19 години.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.