Зловеща находка във Варненско смрази всички

https://crimes.bg/kriminalno/zloveshta-nahodka-vav-varnensko-smrazi-vsichki/27894 Crimes.bg
Зловеща находка във Варненско смрази всички

На изключително зловеща находка се натъкнаха във Варненско, която смрази всички.


Става въпрос за човешки останки и по-специално кости и два черепа. Зловещите останки са били открити в гориста местност, разположена в югоизточната част на землището на Долни Чифлик, отбелязват от варненската полиция.


Сигналът за зловещата находка е бил подаден в понеделник от горски, който се натъкнал на нея, докато правел обход на района си в местността.

Извършени са процесуално-следствени действия на място, в това число и оглед с участието на съдебен медик от болницата във Варна.

Предстои да бъдат назначени съответните експертизи.


Двата човешки черепа се показали в резултат на поройните дъждове, които отмили ската. Запознати издават, че единият от скелетите е цял, докато другият е част от костите и череп.


Към момента няма налични данни за извършено престъпление. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая ще продължи под надзора на варненската Районна прокуратура.


Припомняме, че през юни служителите на Районното полицейско управление в Тутракан работеха по случай за открити части от човешки скелет.


Той бе открит при извършването на изкопни дейности в частен имот. Хората, чиято собственост е имотът се натъкнали на човешки кости и скелет и подали сигнал в полицията.

Тогава разследващите иззеха останките, чрез които да стане ясно при изготвянето на анализите откога датират.

Източник: nova.bg




 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.