Жестоко убийство разтърси Варна. Млад мъж е открит в...

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoko-ubiystvo-raztarsi-varna-mlad-mazh-e-otkrit-v/28402 Crimes.bg
Жестоко убийство разтърси Варна. Млад мъж е открит в...

Първият ден от новата работна седмица стартира с жестоко убийство в центъра на Варна.


От полицията потвърдиха, че безжизненото тяло е било открито пред Археологическия музей в града и работят по случая.


Това, което е известно до момента е, че мъжът е издъхнал в резултат на загуба на много кръв. Няма съмнение, че в случая става въпрос за убийство. Предполага се, че то е извършено с нож. На този етап обаче това предположение не може да бъде потвърдено категорично.




Мъжът е на видима възраст около 30 години, но за момента самоличността му все още не е потвърдена.

Около 8.40 ч. днес мястото, на което е открито трупът на мъжа, е било отцепено. Безжизненото тяло е откарано с линейка. Текат процесуално-следствени действия на местопроизшествието.


Полицейските власти са разпоредили служителите от фирмата по чистота да претърсят и предоставят в чували цялото съдържание на отпадъците от всички кошове за смет. Целта е да бъде проверено дали оръжието, с което е извършено престъплението не е изхвърлено в някой от кошовете, отбелязва Варна24.


Мълвата в социалните мрежи носи, че младеж от друг град, се е канел да пътува, но се ожалил пред майка си, че е гонен от 20 души от морската столица.


Момчето се ожалило пред органите на реда, но тъй като имало вид на наркоман, никой не му обърнал внимание. То било с раница и твърдяло, че ще пътува.

Негов приятел го чакал на гарата, за да пътуват заедно, но след като не се появил, пуснал пост за издирването му в социалните мрежи.


Предстои да се изясни дали има връзка между двата случая.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.