Жестока трагедия до Пловдив

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoka-tragediya-do-plovdiv/28203 Crimes.bg
Жестока трагедия до Пловдив

Зверството е станало в село на 2км от Пловдив – Браниполе. 28-годишен млад мъж е убил по особено жесток начин баба си на 84 години след спор. Трагедията се е случила през нощта в петък срещу събота, като за момента причините се изясняват.




По информацията към момента Х. С. е влязъл в стаята на възрастната жена и я ударил фатално с чул по главата. Драмата се е разиграла в семейната къща, като майката на обвиняемия е била на горния етаж и е разказала, че е чула викове и разпра отдолу.


Поради страх от сина й, тя не посмяла да слезе и да види какво се случва. След чутото се е обадила в полицията и на място дошли униформени, които се натъкнали на зловещата ситуация.


 


Тялото на възрастната жена е откарано за аутопсия, а внукът е арестуван. Прокуратурата го е задържала за срок до 3 денонощия и ще поиска постоянен арест.


По непотвърдена информация до момента младият мъж е бил пиян във фаталната вечер, освен това се говори, че е наркозависим и с психични отклонения.


Други хора от Браниполе го описват, като работлив, но с много избухлив нрав. Те разказват, че до скоро е работил в гумаджийницата на баща си.


 


Източник: marica.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.