Жесток погром в чалготека в Созопол

https://crimes.bg/kriminalno/zhestok-pogrom-v-chalgoteka-v-sozopol/38234 Crimes.bg
Жесток погром в чалготека в Созопол

До случката се стигнало заради спречкване между две компании

Жесток погром в една от чалготеките в Созопол, след като скандал между две компании от Равадиново и Черноморец, прераснал в побой.

 

Случката се е разиграла в една от най-посещаваните чалготеки в града – „Мистери“, намираща се в близост до Централния плаж.

 

Очевидци разкриват, че разпрата е започнала в самото заведение, докато купонът течал на макс, съобщава "Флагман". Младежите от двете спорещи страни излезли навън, за да изяснят отношенията си. След това, те се върнали обратно вътре.

 

Вероятно в този момент някой е сигнализирал оторизираната за реда охранителна фирма и към Созопол се отправил мобилен патрул, за да въведе справедливост.

В заведението са нахлули гардове с качулки, размахващи палки.

 

„Музиката гърмеше силно, част от клиентите дори не усетиха какво се случва в началото, но тези, които видяхме кървавата картина, сме в шок", разказа свидетел.

Охранителите са налагали наред. В суматохата са използвани и ножове.

 

Има ранено момче от Черноморец - намушкано е и е прието по спешност в УМБАЛ-Бургас, предстои му операция. На тел. 112 също има сигнал за сбиването в чалготеката. Заведението е собственост на местен бизнесмен, който върти и друг нощен клуб.

 

„Не сме чували да има нередности в двете заведения, защото съгражданинът ни е свестен човек, има бизнес с внос на автомобили, бивш спортист е. Преди време той създаде двата клуба, за да има бизнес синът му, който също е спортист. В крайна сметка виждаме, че продължава сам да си управлява заведенията", твърдят хора, които го познават.

 

Според представители на бизнеса с нощни заведения охранителната фирма, упълномощена да следи за реда в чалготеката, е прекалила снощи с мерките за въдворяване на ред.

 

Бил е натрошен инвентар и нанесен сериозен побой над клиенти както вътре, така и пред заведението. Всичко това е било напълно излишно по отношение на изискването за респект. „Хвърчаха патрулки и линейка“, разказват продавачи на дюнери и от съседните сергии.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.