Защо животът на Георги Семерджиев е в опасност?

https://crimes.bg/kriminalno/zashto-zhivotat-na-georgi-semerdzhiev-e-v-opasnost/28271 Crimes.bg
Защо животът на Георги Семерджиев е в опасност?

Оказва се, че животът на Георги Семерджиев е в сериозна опасност.


Запознати издават, че друсаният убиец е чакан в Софийския затвор като Дядо Коледа от повече от 15 дилъри на дрога, попаднали зад решетките след като дал показания.




Източници от ъндърграунда разкриват, че престоят на Семерджиев в дранголника ще бъде повече от кошмарен, когато получи ефективната си присъда и бъде въдворен в пандиза.

Там е пълно с предадени от него конкурентни дилъри от структурите на Ради Ланеца.

Припомняме, че Семерджиев е бил защитен свидетел срещу наркобандата на Ланеца и Паяка, която бе разбита от полицейските власти преди три години.


Мълвата носи, че именно Георги е издал на ГДБОП тайния склад за дрога на Паяка, който се намирал в столичния квартал „Красно село“. Точно там ченгетата откриха внушителен боен арсенал и повече от 100 кг. наркотици.


Част от търговците на дрога, които тогава бяха арестувани, вече търкат наровете в ареста и са се сдобили с присъди между 5 и 7 години. В случай, че съдебният процес срещу Семерджиев не бъде шиканиран, то проваленият бивш футболист ще се засече с тях в зандана.


Вероятно това е и причината, поради която откакто бе арестуван, той обитава самостоятелна килия в тъмницата.

Запознати издават, че надзирателите били инструктирани да не вкарват дрогирания джигит в килия с други арестанти, тъй като сигурността му би била в риск.


Столичен криминалист разкрива, че в арестантските килии, без присъди лежат наркодилъри, които също се канят да го линчуват. Заради това на този етап той ще остане в самостоятелна килия.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.