Варненската банда действала съвместно с групата на Мила Георгиева

https://crimes.bg/kriminalno/varnenskata-banda-deystvala-savmestno-s-grupata-na-mila-georgieva/37434 Crimes.bg
Варненската банда действала съвместно с групата на Мила Георгиева

Дъщерята на Черния Роди е жена на Мартин Джито




Източник:




2015-01-24 11:00:00


Крими


0

Прочетено: 184842

Кратка връзка








Бандата, която бе разбита при мащабната спецакция във Варна, действала и самостоятелно, и съвемстно с отряда на Мила Георгиева, задържани в София на 14 януари. Връзката между двете формирования е синът на Мила - Мартин Георгиев, който живее на семайни начала с дъщерята на Радослав Калчев, известен като Черния Роди. Двамата имат и дете.

 

Именно хора приближени до Черния се препълнили арестите по време на акцията във Варна. По неофициална информация полицаите са заловили поне двайсетина души. Черният Роди, считан за тартор на бандата, не е сред задържаните. За него еи звестно, че е в Тайланд. Според запознати престъпната организация, функционираща не по-различно от  тази на Мила Георгиева, се е занимавала с наркотици и силови действия - рекет, изнудване и побоища. Нейни жертви били хора от цялата страна. Има подозрения, че групата от морската столица е осъществявала и поръчкови убийства. Все още се издирва синът на Мила Георгиева - Мартин. Разследващите предполагат, че той се крие в страната, тъй като за момента няма данни да е напускал България. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.