Въоръжен мъж се барикадира в дома си в София

https://crimes.bg/kriminalno/vaorazhen-mazh-se-barikadira-v-doma-si-v-sofiya/37413 Crimes.bg
Въоръжен мъж се барикадира в дома си в София

Психически нестабилният стрелец хвърля саксии и крещи "Аз съм опълченец"




Източник:




2015-01-23 08:30:00


Крими


0

Прочетено: 132804

Кратка връзка








Снощи около 19,30 часа 30-годишен мъж откри стрелба и се барикадира в дома си в столичния квартал Горна Баня. Съседи споделят, че човекът най-вероятно е освидетелстван и е с психични отклонения.

Мъжът се е скарал със свой съсед, след което изнамерил въздушен пистолет и започнал да стреля напосоки. Полицията веднага се е отзовала на сигнала от съседи и е отцепила района.

Случаят е сходен с този на Петко Стрелеца от Лясковец, който също се барикадира и започна да гърми от дома си, само че с бойно оръжие. Полицейската акция проведена за неговото обезобасявате, за съжаление завърши фатално със смъртта на командосът Емил Шарков.

Барикадиралият се в столичния квартал Горна Баня стрелец, е започнал да хвърля саксии от прозореца си. Той се окопал на втория етаж на жилището си и крещи с все сили: "Аз съм опълченец", разказват потресени съседи.

Полицията е отцепила района и е извикала бащата на стрелеца преговаря с него да се предаде.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.