Ужасен инцидент: Колоездач връхлетя майка с дете, то е ранено

https://crimes.bg/kriminalno/uzhasen-incident-koloezdach-vrahletya-mayka-s-dete-to-e-raneno/28053 Crimes.bg
Ужасен инцидент: Колоездач връхлетя майка с дете, то е ранено

Столичната полиция призовава гражданите да помогнат в издирването на велосипедист, който е предизвикал катастрофа с ранено дете. Инцидентът се е разиграл преди 5 дни в Борисовата градина около 19:00 часа.


Майката разхождала детето си, което е било в количка, когато е връхлетяна от неизвестен мъж с колело. Количката се е преобърнала, а детето е ранено. То е на 2 месеца и е пострадало сериозно, като е получило черепно-мозъчна травма и е настанено в спешност в болницата.


 


Разследващите са квалифицирали случая, като престъпление и издирват извършителя. Разследването се води от 1-во РПУ към СДВР, от където призовават гражданите да подават информация, която ще спомогне за залавянето на избягалия колоездач. По информация след бягството той е имал сериозна рана на главата и множество кръв, което може да помогне на свидетелите да го идентифицират.


 


За съжаление днес следобед се случи друга кървава драма на магистрала Тракия, при която кола самокатастрофира и се запалва в района на 264-ти километър. При тежкия инцидент има загинали, сред които и малко дете. Пристигналите на място полицаи регулират движението, като пътуващите в посока към морето се препоръчва да използват друг маршрут, като слизат от магистралата при Нова Загора.


 


Източник: nova.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.