Убитият вчера край Петрич Охран Джевизов е познавал екзекуторите си

https://crimes.bg/kriminalno/ubitiyat-vchera-kray-petrich-ohran-dzhevizov-e-poznaval-ekzekutorite-si/37324 Crimes.bg
Убитият вчера край Петрич Охран Джевизов е познавал екзекуторите си

Мъжът е стар познайник на полицията, следователите подозират битка за преразпределяне на наркопазара в града




Източник:




2015-01-15 12:00:00


Крими


0

Прочетено: 171738

Кратка връзка








Около 19.30 часа снощи на пътя Първомай-Кавракирово край Петрич бе намерен убит Охран Джевизов. Мъжът лежал в локва кръв на пътя, като според първоначалният оглед, 46-годишния мъж е ударен зверски по главата с твърд предмет в областта на слепоочието и скулата. Престои аутопсия. Очаква се съдебен лекар от Благоевград. Орхан е известен в района, имал е врагове.

Следователите заявиха, че Орхан Изиров Джевизов е познавал убийците си. Това е извода от направения снощи оглед на мястото. Около трупа са намерени фасове цигари, което навежда разследващите на мисълта, че екзекуторите и тяхната жертва са пушили цигари, преди да го пребият брутално да смърт.

Колата  на Орхан е намерена в близост до мястотопрестъплението. При пристигането на екипите на полицията двигателят й все още работел. Човекът, открил Изиров, съобщил, че когато се натъкнал на него, той все още дишал, но минути по-късно издъхнал .

 

Една основните версии за убийството на Орхан  е битка за преразпределяне на наркопазара в Петрич. Убитият е от петричкото село Кавракирово и на властите е изветно че е гравитирал около канабисовите играчи в областта.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.