Тийнейджър преби възрастен мъж заради…

https://crimes.bg/kriminalno/tiyneydzhar-prebi-vazrasten-mazh-zaradi/27753 Crimes.bg
Тийнейджър преби възрастен мъж заради…

Тийнейджър преби възрастен мъж заради незначителна забележка.


Възрастният мъж му се скарал, че брули ореха му. Случката се е разиграла в с. Горди Дъбник.


През вчерашния ден възрастният мъж забелязал, че трима младежи брулят орехово дърво, намиращо се край частен имот и им направил забележка. В резултат на това се развихрил скандал, а на по-късен етап дядото бил нападнат от 19-годишен младеж. Той му нанесъл няколко удара с тоягата, с която брулили ореха.


Възрастният мъж е бил транспортиран в лечебно заведение в Плевен, където е прегледан от специалисти. След прегледа е бил освободен за домашно лечение. Няма повод за притеснения за състоянието му, категорични са медиците.


Междувременно стана ясно, че извършителят на побоя над възрастния мъж е бил задържан за срок от 24 часа. По случая се води разследване, отбелязва Нова тв.


През изминалата нощ са се случили два тежки инцидента с 18-годишни младежи. При единият от тях има и загинал.

Половин час след полунощ автомобил се е преобърнал в близост до с. Дъбница, в резултат на което на място е издъхнал 18-годишен младеж. Пътувалият с него друг младеж, също на 18 години, е бил транспортиран до болницата, тъй като е бил с политравма. Животът му е извън опасност.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.