Страшен екшън в Костинброд

https://crimes.bg/kriminalno/strashen-ekshan-v-kostinbrod/28456 Crimes.bg
Страшен екшън в Костинброд

Страшен екшън се е разиграл в Костинброд.


От полицията в града съобщават, че разследват сигнал за сбиване. Той е постъпил при тях вчера – 20 юни. В съобщението се посочва, че става въпрос за скандал, който на по-късен етап е прераснал в сбиване.


Пред органите на реда, които били изпратени на посочения адрес. Жалбоподателят обяснил, че трима мъже нахлули в апартамента му, за да се саморазправят с него.

Това се случило, след като малко по-рано той им направил забележка за това, че са пуснали силна музика през блока.




Единият от нахлулите в апартамента му мъже го ударил с лайсна по лицето. В отговор на разпалилия се екшън, стопанинът на апартамента нанесъл повърхностни наранявания с нож и на тримата му опоненти.


Извършен е оглед на мястото на екшъна. По случая се води разследване.


Междувременно нашенка намушка съпруга си. Екшънът се е разиграл в курорта Аспровалта, в Гърция. Според предварителната информация инцидентът се е случил в къщата, в което семейството отседнало с малолетното си дете.


Мъжът е настанен в солунска болница, тъй като нараняването му е в гръдния кош, близо до сърцето. Жената е задържана.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.