Страхотия! Баща и син помляха от бой зет си

https://crimes.bg/kriminalno/strahotiya-bashta-i-sin-pomlyaha-ot-boy-zet-si/27508 Crimes.bg
Страхотия! Баща и син помляха от бой зет си

Баща и син спретнаха жесток побой над зет си.


Екшънът се е разиграл в Монтана, в четвъртък. Побоят се е случил пред блок „Малинка“ в квартал „Огоста“ на областния град.


В резултат на възникнал скандал в семейството 47-годишен мъж и 20-годишният му син помлели от бой 27-годишния им зет. В резултат на побоя, пострадалият е със средна телесна повреда. Той е настанен в Хирургичното отделение на болницата в Монтана с две счупени ребра, рана на главата и комоцио. Животът му е извън опасност.


Извършителите на жестокия побой, които са от ромски произход, са задържани в ареста за срок от 24 часа. По случая е образуван заявителски материал в РУП-Монтана.


Лом пък бе изправен на нокти заради жестоко убийство. Органите на реда издирват извършителя, умъртвил едно от бездомните кучета в града.

В четвъртък малко след 19 ч. в полицейското управление е подаден сигнал от 64-годишна местна жена, която е открила мъртво едно от бездомните кучета, за които е полагала грижи. Кучето е умъртвено в тревните площи на централния площад, намиращ се срещу централния вход на спортната зала в града.


При извършването на огледа на умъртвеното животно е присъствал и ветеринарен лекар. Установено е, че в лявата коремна област на животното има входна рана с диаметър около 5 мм, както и следи от кръвонасядане около нея.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.