Следствието с нови доказателства за двойния убиец

https://crimes.bg/kriminalno/sledstvieto-s-novi-dokazatelstva-za-dvoyniya-ubiec/28346 Crimes.bg
Следствието с нови доказателства за двойния убиец

Националната следствена служба закова Семерджиев за инцидента, при който загинаха две  жени, а друг водач на таксиметров автомобил беше ранен. При огледите на автомобила му са открити наркотични субстанции, съобщиха от следствието.




Именно това ще даде картбланш на прокуратурата да повдигне още едно обвинение на задържания, като предстои да се прецизира дали ще е само за притежание или и за разпространение. Това ще бъде изяснено след направа на няколко експертизи, като количество, чистота на веществото, предишни криминални регистрации и други.


 


Зам. шефът на следствието Тодоров изрази учудване, че лицето има издадени повече от 50 фиша и акта, а до момента не му е връчен нито един. Още по-любопитното е, че Семерджиев поне официално е издирван от службите на МВР от началото на юни заради друг инцидент, но така и не е открит.


 


Високопоставеният служител на следствието предположи, че основната тежест при това престъпление пред разследващите органи ще бъде доказването, че именно Георги Семерджиев е предизвикалият катастрофата и, че откритият наркотик е негов.


При обиските в жилището му също са намерени доказателства, уличаващи го в авторство на тежкото ПТП.


Към днешна дата въпреки защитната теза на обвиняемия за отвличането му, съдът смята, че има достатъчно улики, че извършител е той и го остави в ареста за постоянно.


 


Източник: Стандарт Нюз

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.