Скандал в кръчма завърши с брутално убийство

https://crimes.bg/kriminalno/skandal-v-krachma-zavarshi-s-brutalno-ubiystvo/28236 Crimes.bg
Скандал в кръчма завърши с брутално убийство

Вчера в село Еница е възникнал скандал между група подпийнали мъже, завършил трагично за 44-годишен баща на две деца. Жестокото убийство потресе местните жители на плевенското село.


Спречкването е започнало късно вечерта в местно заведение. Валери им направил забележка, че вдигали шум и се лигавили. Засегната група се обажда по телефона за помощ, при което в заведението влизат 4-ма мъже между 18 и 32 години и се нахвърлят върху жертвата.




Започват да го бият и го наръгват смъртоносно няколко пъти. Част от прободните рани са около сърцето.


 


Според брата на убития 5 човека са го наръгвали с нож. Подобно твърдение направи и собственичката на заведението – че са се върнали с една кола и всички са били с ножове.


Тя допълни, че 40 минути са чакали линейка, а човекът е бил целият в кръв. Убитият е работил, като международен шофьор. Тя го определи, като много добър човек и помагащ на всички.


 


По-късно полицията задържа общо 5 човека за случая, като за 2-ма от тях имат категорични доказателства, че са участници в убийството. Вината на останалите 3-ма се изяснява според окръжният прокурор на Плевен.


От МВР потвърдиха, че и 5-мата са криминално проявени, а също според тях и жертвата е имал регистрация в техните масиви за закана.


 


Източник: 24chasa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.