Скандал! Полицаите продължават да помагат на убиеца Георги Семерджиев!

https://crimes.bg/kriminalno/skandal-policaite-prodalzhavat-da-pomagat-na-ubieca-georgi-semerdzhiev/28364 Crimes.bg
Скандал! Полицаите продължават да помагат на убиеца Георги Семерджиев!

Д-р Йоанна Минкова е сред първите, пристигнали на тежкото меле, предизвикано от Георги Семерджиев, при което загинаха две млади жени.


Тя е категорична, че всеки човек трябва да има самосъзнание и да си дава ясна сметка, че дори и най малкото невнимание или подценяване на ситуацията, може да го превърне в убиец или жертва.


На фона на всичко това от Европейския център за транспортни политики алармират, че има голяма опасност да бъдат укрити важни улики, свързани с инцидента. Не е изключено те дори да изчезнат.




Причината за това е, че джипът на убиеца Георги Семерджиев, както и ударения от него таксиметров автомобил, са оставени на улицата. Всеки е наясно с факта, че там достъпът е свободен.


Диана Русинова от центъра признава, че не може да си обясни как е възможно при толкова притеснителен случай, автомобилът да бъде зарязан на произвола на съдбата. Не крие, че този факт толкова силно ги впечатлил, че дори отишли да се убедят на място.


Русинова посочва, че изглежда има много въпроси, които трябва да бъдат отправени към разследващите. Тя изрази надежда, че никой няма да вземе нещо важно от автомобила и че няма умисъл в това действие.


Предвид дъждовното време през последните три дни в София обаче, ако е имало някакви улики, които не са били взети при първия и втория оглед, то при третия, те вече няма да могат да бъдат извлечени. Това е поредното доказателство за липса на държавна политика, заключи Русинова.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.