Шокиращи подробности за агресора Джан Махмуд

https://crimes.bg/kriminalno/shokirashti-podrobnosti-za-agresora-dzhan-mahmud/27422 Crimes.bg
Шокиращи подробности за агресора Джан Махмуд

Изплуваха шокиращи факти за бияча от Русе, както от вчера наричат Джан Махмуд. Той стана известен в цялата страна, след като заснетото от негов приятел видео бе разпространено в социалните мрежи и медиите.


На него се вижда как той напада и нанася побой над беззащитно момче, което с нищо не го предизвиква.


Запознати твърдят, че Махмуд е бил конфликтен още от започването на ученото си в Спорното училище в Русе. Профилът му е бил кану-каяк. Негови съотборници от СК Кану-каяк Дунав Русе твърдят, че редовно е крадял от тях, а дори и най-близките и приятелите си.


Най-шокиращото е, че той дори откраднал семейните спестявания на родителите му, които са били предназначени за лечение на баща му.


Познати твърдят, че постоянно бил неадекватен и докарвал много проблеми и на семейството си. Често се хвалел на негови приятели, че употребявал различни субстанции.


Също така обичал да се прави на гангстер и редовно се разкарвал из града с пистолет,  разказват негови близки.


На разпространеното скандално видео се вижда как Джан нанася зверски юмруци, а след като принуждава жертвата си да му целува обувките, го рита още веднъж в главата.


След разпространението на видеото се организираха протести пред дома на побойника.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.