Сейшелски министър приютил криптокралицата Ружа Игнатова (СНИМКИ)

https://crimes.bg/kriminalno/seyshelski-ministar-priyutil-kriptokralicata-ruzha-ignatova-snimki/28391 Crimes.bg
Сейшелски министър приютил криптокралицата Ружа Игнатова (СНИМКИ)

Криптокралицата Ружа Игнатова стана блондинка и омагьоса вътрешният министър на Сейшелите


Чернокожият мераклия крие измамницата от лапите на ФБР, двамата си правели голи партита на частен плаж, пазят ги полицаи с карабини.


Най-издирваната жена в списъка на ФБР и Интерпол - измамничката Ружа Игнатова е неузнаваема и върти луд роман с един от най-важните мъже на Сейшелите, докладваха наши международни информатори. Новият й покровител се казва Ерол Фонсека и е министър на вътрешните работи на Република Сейшели.




Биографията на Ерол „Рой“ Фонсека сочи, че той е служил в британските военновъздушни сили около 22 години и след завръщането си на Сейшелските острови основава Pilgrims Security през 1993 г. Местното бизнес начинание идва точно след като той организира частната охрана на покойния президент Джеймс Манчам при завръщането му през 1992 г. Фонсека разказва, че службата му в специалното звено на британската армия е свързана с чувствителна информация, която той все още не може да разкрие пред сънародниците си. Една от неговите роли преди да оглави силовото ведомство е да прави оценка на риска за националната сигурност и да помага на Великобритания да разшири своя геополитически обхват в различни региони по света.


Тлъстите международни връзки на достолепния Рой Фонсека, любовта му към финикийските знаци и якият му сексуален нагон са го направили мишена за оправната госпожа Ружа, която чевръсто му предложила знойното си тяло и част от несметните си авоари срещу политическо покровителство и физическа охрана. Понастоящем измамницата с бг-паспорт се наслаждава на новия си живот на Сейшелите.


Криптокралицата била неузнаваема, а пищните й форми се били стопили до почти манекенски пропорции. От гарваново черната коса на Ружа също нямало помен и тя се била предрешила с платинени къдрици, които поддържала при местен фризьор. Паралийката обитавала частен плаж, където за сигурността й се грижило спецполицейско звено, патрулиращо с карабини около имението.


Там тя поне два пъти седмично си организирала голи рандевута с г-н Фонсека. В замяна той лобирал пред британското разузнаване да си затварят очите за воаяжите на криптокралицата и да не припарват до островната република. Фонсека естествено уредил на българската си изгора фалшива самоличност и ново име, а легендата била, че тя е вдовица на диамантен магнат от ЮАР, разказват още източниците ни в странство.

Източник: mreja.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.