Роми сътвориха бесен екшън в столицата насред карантината

https://crimes.bg/kriminalno/romi-satvoriha-besen-ekshan-v-stolicata-nasred-karantinata/38605 Crimes.bg
Роми сътвориха бесен екшън в столицата насред карантината

Роми сътвориха невиждан екшън в столицата. Заради карантината циганите предизвикаха бясна гонка с полицията, сигнализира читател на БЛИЦ, станал свидетел случката.

Екшънът се разиграл на кръстовището на улиците „Княгиня Тамара“ и „Поп Грую“ . Свидетелят разказва, че изведнъж профучал автомобил БМВ, след което видял, че зад него препуска патрулка с бясна скорост.

 Пътят на БМВ-то е бил препречен от друг полицейски автомобил и ромите, които били в него, били принудени да спрат.

Очевидецът разказва, че след спирането на колата спряла, циганите изскочили от нея и започнали да бягат.  Благодарение на светкавичнта реакция на полицията акцията завършила с арест за нарушителите.

„Полицаите закопчаха циганите на секундата. От разговора им разбрах, че са ги преследвали още от квартал „Христо Ботев“. Но въпреки сигналите за спиране на автомобила, ромите отказали да се подчинят. Важно е, че полицаите успяха да ги хванат“, споделя читателят на БЛИЦ.

Днес полицията в столицата е съставила няколко акта на граждани, които се разхождат в Южния парк и на Витоша. Глобите им са в размер на 5 000 лв. Актове се издават и на нарушителите по бул. "Витоша". От днес булевардът е затворен за пешеходци и разходките по него са забранени. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.